Kindercentrum.nl

Kindercentrumnl – BSO Beckum

Elke maandag, dinsdag en donderdag van 14.30 tot 18.00 uur biedt Kindercentrum•nl buitenschoolse opvang aan binnen Basisschool De Bleek. Elke middag kunnen kinderen zich bij ons ontspannen en vermaken met verschillende activiteiten en een divers aanbod aan spel- en ontwikkelingsmateriaal. Voor jongens en meisjes; voor jong en oud; bij BSO Beckum is er voor iedereen wel wat te doen!

image005

foto volgt nog

Als de kinderen uit school bij ons komen, wordt de middag op de BSO geopend met een gezamenlijk eet- en drinkmoment. De kinderen kunnen dan bijkomen en gezellig met elkaar praten en  bedenken wat ze die middag gaan doen.

Elke middag wordt er door de medewerkers een leuke activiteit aangeboden. Creatief bezig zijn, buiten spelen, een bak- of kookactiviteit, (technische) proefjes, bewegen in de gymzaal en nog veel meer. De activiteiten worden aangeboden binnen een leuk thema. Kinderen mogen zelf kiezen of ze mee doen met de aangeboden activiteit, of dat ze zelf iets gaan bedenken en ondernemen.

Bij BSO Beckum zorgt Amanda elke middag voor een gezellige tijd. Wil je weten wat zij allemaal doet? Lees dan onze nieuwsbrieven of kijk eens op onze Facebookpagina!
De BSO is telefonisch bereikbaar op nummer 06-18864584.

Lees voor meer informatie over onze organisatie, de openingstijden, tarieven en opvangmogelijkheden onze algemene folder of bezoek onze website op www.kindercentrum.nl