Locatie Esrein

Download onze schoolapp op uw telefoon (zie ook extra nieuwsbrief)!

Welkom op de website van De Esreinschool. Onze school bestaat uit twee locaties en bevindt zich in Hengelo-Zuid, in en rondom de wijk ‘t Tuindorp.
De peuterspeelzaal en de groepen 1 t/m 4 zijn gevestigd aan de Kerkstraat en de groepen 5 t/m 8 aan de Jan van der Heydenstraat. Het schooljaar 2017-2018 zijn we gestart met 355 leerlingen.
Kenmerkend voor beide locaties zijn de rust en de ruimte binnen de gebouwen. Buiten hebben we de beschikking over fraaie speelterreinen in het groen.

Ook zijn beide locaties voorzien van een buitenschoolse opvang. Meer informatie betreffende de BSO, peuterspeelzaal en overige partners van onze school vindt u onder het tabblad IKC.

Goed onderwijs staat bij ons voorop. Ons doel is dat kinderen zich optimaal ontwikkelen: op cognitief en sociaal gebied zodat er een gedegen, brede basis gelegd wordt om te functioneren in een kleurrijke, interculturele samenleving van nu en de toekomst. In dit proces mag het kind zichzelf zijn en leert het omgaan met verschillen. Onder het tabblad Onderwijs leggen wij u graag uit hoe wij op zowel pedagogisch als didactisch vlak ons onderwijs vormgeven.

Locatie Kerkstraat
Groepen 1 t/m 4
Peuterspeelzaal Spring!
BSO Het Kindercentrum
Locatie Jan v.d. Heydenstraat
Groepen 5 t/m 8
BSO Het Kindercentrum (sport)

Bent u geïnteresseerd in onze school?

Neemt u dan voor meer informatie en/of een rondleiding contact op met onze locatiedirecteur, Louis Padberg.
Postadres: Kerkstraat 116, 7553 VX Hengelo
Telefoon 074-2919911/06-50596322
E-mail: esrein@kbhz.nl